Keek IT&B

Adverteren

Wat is adverteren? Door te adverteren brengt u uw naam onder de aandacht bij mensen die uw bedrijf nog niet kennen. Op deze manier genereert u een nieuwe stroom klanten naar uw bedrijf wat ten goede komt aan uw omzet/afzet.

Adverteren brengt kosten met zich mee, dat is duidelijk. Het is daarom belangrijk dat u de kosten laag houdt en deze terugverdient met de baten die voortkomen uit het adverteren. Om de kosten laag te houden moet u zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Hoe? Door doelgericht aan een specifiek publiek te adverteren.

Wanneer u uw bedrijf of product doelgericht wilt presenteren aan een specifiek publiek dan bent u bij Keek IT&B aan het juiste adres. De websites die door Keek IT&B worden gebouwd en onderhouden zijn namelijk gericht op bezoekers met een specifieke behoefte. Dit betekend dat u met een minimum aan middelen doeltreffend kan adverteren aan uw doelgroep.

Adverteren op een website van Keek IT&B gaat via een banner. Een banner is een plaatje van een bepaalde grootte waarin een advertentie geplaatst kan worden.

Er kan uit twee maten banners gekozen worden, namelijk
  • de 468px bij 60px, dit is de reguliere horizontale banner welke bovenaan de website wordt geplaatst.
  • de 120px bij 600px, dit is een “skyscraper” banner welke langs de site op wordt geplaatst.
Deze banner wordt dan prominent in beeld gebracht. Hetzij bovenaan de site, hetzij langs de inhoud van de website op aan de zijkant.

Heeft u interesse om op één van onze websites te adverteren? Neem dan contact met ons op via mail.
Keek IT&B