Keek IT&B

OccasionAdvies.nl

OccasionAdvies.nlOccasionAdvies.nl is een informatieve site gericht op de markt van de gebruikte auto's. Op deze site vindt u een uitgebreide verzameling informatie die u kunt gebruiken tijdens het aankooptraject van een nieuwe gebruikte auto. De informatie die op OccasionAdvies.nl wordt gegeven is niet gericht op het afkraken van bepaalde autobedrijven of automerken. Nee, op OccasionAdvies.nl geven wij tips aan onze bezoekers met als doel dat deze goede en slechte occasions kunnen herkennen.

Naast een uitgebreide verzameling artikelen die de bezoekers kosteloos kunnen doornemen beschikt de site over een forum waar onze bezoekers hun vragen en opmerkingen kwijt kunnen.

Op OccasionAdvies.nl vindt u onder andere informatie over de voorwaarden van de garantie die een merkdealer geeft. Deze zijn samengesteld aan de hand van een korte enquête aan de importeur waarin een overzicht wordt gegeven van de garanties en diensten die een merk geeft na de levering van een occasion. Omdat alle merken dezelfde enquête invullen kunnen onze bezoekers de verschillende huismerkgaranties gemakkelijk vergelijken en meenemen in hun keuze.

Wat OccasionAdvies.nl nu zo uniek maakt? Het is de enige Nederlandse site die deze informatie op deze schaal aanbiedt.

Wij krijgen dan ook regelmatig positieve reacties van bezoekers die de “gehele” website hebben bekeken en de adviezen in de praktijk hebben toegepast.

Persberichten

Keek IT&B